Zonguldak

Boyları aşklarına engel olmadı: Bütün engelleri Zonguldak’ta yendiler

Sosyal medya platformlarında tanışan, akondroplazi hastalığına sahip olan Alimen Gülpınar ve İrem Şükran Kılıç, Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde hayatlarını birleştirdi.

Abone Ol

ÖZEL HABER

Alimen Gülpınar, Trabzon'da yaşayan ve müzikle uğraşan 25 yaşında bir genç. Bir kafede şarkı söylediği videosunu sosyal medyada paylaştı ve bu paylaşımı gören Balıkesir'de yaşayan, 21 yaşındaki İrem Şükran Kılıç, ona takip isteği gönderdi.

1 Mart'ta sosyal medya üzerinden tanışan, 23 Mart’ta ise sevgili oldular. Birbirlerini hızla tanıyan çift dünya evine girme kararı aldılar. Boylarının normalin altında olması nedeniyle yaşamlarında birçok zorlukla karşılaşan çift, yıllardır aradıkları sevgiyi ise birbirlerinde buldular.

Birbirlerine aşık olmalarının ve evlilik kararı almalarının ardından Kılıç, Gülpınar'ı annesinin yaşadığı Çatalağzı beldesine davet etti ve Gülpınar da bu daveti kabul etti.

Gülpınar, 1 metre 27 santimetre boyunda ve nikahlarına Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş'ın katıldığı törende, 1 metre 28 santimetre boyundaki Kılıç ile evlendi. Nikahlarını kutlamak için çift, nikah salonunun önünde dans etti, Kurban Bayramı'nda ise düğünlerini yapacaklar.

Gazetecilere konuşan Gülpınar, müzisyen olmasına rağmen boyu nedeniyle iş bulmakta zorlandığını ve eşinin daveti üzerine Zonguldak'a geldiğini belirtti. Sevginin boyuyla ilgisi olmadığını ve eşini çok sevdiğini vurguladı.

Kılıç da eşinin hayatına girmesinden mutlu olduğunu ve ailelerinin tepkilerinin olumlu olduğunu dile getirdi. Çatalağzı Belediye Başkanı Palabaş da genç çifti sevdiklerini ifade ederek, hayatlarının işlerini kurmalarını diledi.