Vali Hacıbektaşoğlu Gökçebey Kaymakamlığını ziyaret etti Vali Hacıbektaşoğlu Gökçebey Kaymakamlığını ziyaret etti

Büro Memur Sen Zonguldak Şubesi  olarak insan hayatının temel simgesi olan ve kaynağı insan olan, elde edilmesi için başka alternatifi olmayan tedavi aracının kan olması nedeniyle Kızılay Kan Merkezinde kan bağışında bulunulurken,  Kan bağışı sonrasında Kızılay tarafından uzun yıllar boyunca sürekli ve periyodik olarak kan bağışında bulunan Şube Başkan Yardımcılarından Recai Temel’e  Altın madalya, Ahmet Karaca’ya Kan Bağış Merkezi Koordinatörü Hakan Ergin tarafından Bronz madalya takdim edildi.

Kan bağışı sonrası Büro Memur Sen Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Seyrek yapmış olduğu kısa konuşmasında; “Kan, geçmişten günümüze sağlığın ve yaşamın temel simgesi olarak “kaynağı insan olan ve elde edilmesi için başka alternatifi olmayan eşsiz bir tedavi aracı” olarak bilinmektedir. Kan bağışı ise sadece tıbbi ve teknik konularla değil, aynı zamanda bireylerin iyi niyetli davranışlarının sonucu olarak açıklanmaktadır. Bir anlamda kan bağışı; bir sivil topluma ya da bireye yardımcı olma tutumunun davranışa dönüşmesi ya da bir kişilik özelliği olarak “fedakârlık” ile yakından ilişkilidir” dedi.

Sosyal hayatımızın parçası olan yaşam süreci içerisinde kan bağışı duyarlılığının artması ve aynı zamanda sosyal sorumluluk bilincinin artması için Büro Memur-Sen Zonguldak Şubesi olarak bağışta bulunduklarını belirten Başkan Seyrek  kan bağışına destek veren üyelerine ve uzun zamandan bu yana sürekli ve periyodik olarak kan verip örnek olan Şube Başkan Yardımcıları Recai Temel  ve Ahmet Karaca’ya  hem de hediye takdiminde bulunan Kızılay yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Kan Bağış Merkezi Koordinatörü Hakan Ergin yaptığı açıklamada, “Kan stokları azaldığı için vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum” dedi.

Whats App Image 2024 08 08 At 14.35.14 (1)

Whats App Image 2024 08 08 At 14.35.14

Muhabir: Handan Alataş