Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı Devrek Belediyespor'umuz yeni antrenörü ile anlaştı

Zonguldak’ta, son 8 yıldır altyapı ve kadın futbolunda faaliyet gösteren Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor’un antrenörü Savaş Öztürk, 2. Lig ekibi Bursaspor’da göreve başladı. Öztürk, kısa bir süre önce teknik direktörlük görevine getirilen Murat Sözkesen’in ekibinde yardımcı antrenör olarak sorumluluk alacak.

2015 yılında kurulan Ereğli Genç Yıldızspor’da 2016 yılından bu tarafa görev yapan 45 yaşındaki Savaş Öztürk, meslek kariyerine 2. Lig Beyaz grupta devam edecek. Ereğli ekibinde altyapı ve kadın futboluna yönelik başarılı işlere imza atan Öztürk, Zonguldak Kömürspor’un rakipleri arasında yer alan Bursaspor’da, 13 Ekim’de göreve başlayan teknik direktör Murat Sözkesen’in 6 kişilik yardımcı ekibine dahil oldu.

Zonguldak antrenör, Barış Filiz, Levent Yılmaz ve Selim Gökbayrak’la birlikte yardımcı antrenör görevi üstlendi. Ekipte yer alan diğer isimlerden Tamer Coşkun kaleci antrenörü, Alper Çıkrıkçı da Maç ve Performans Antrenörü olarak görev sorumluluğu aldı.

Bursaspor'da yeni bir serüvene başlayah Öztürk, 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak Bursaspor-Zonguldak Kömürspor maçında, Murat Sözkesen önderliğinde Zonguldak ekibine karşı puan mücadelesi verecek.

SPOR SERVİSİ

MURAA

Editör: Hüseyin EKİNCİ