Bilindiği gibi Zonguldak dışında yaşayan Zonguldaklılar yarın saat 10.00’da kentimizde bir araya gelecekler. Bu büyük buluşmanın sloganı ise çok duygusal: “Birbirimizi belki de son kez görmek üzere buluşalım…”

Büyük buluşmaya ünlü Zonguldaksporlu milli futbolcu Halil Güngördü de getirilecek. Sosyal medyadan da büyük destek gören buluşma için ne yazık ki kentin kamuoyu oluşturan unsurlarından gelmesi gereken destek gelmedi. Bu arada Halil Güngördü’nün isminin bir spor tesisine veya benzer bir alana verilmesi için gönderilen dilekçelere belediye tarafından cevap bile verilmeyerek büyük bir skandala imza atıldı.

Ana su borusu patladı, çok sayıda mahalle etkilendi Ana su borusu patladı, çok sayıda mahalle etkilendi

Buluşmayı organize edenler adına bir açıklama yapan Dr. Tunç Çelebi de sosyal medyadan bir duyuru yaparak bazı isimlerin buluşmaya gelmemelerinin daha iyi olacağını söyledi. Çelebi açıklamasında şöyle dedi: “Sn.T. Erdem; Cuma 16 da Halil GÜNGÖRDÜ abimle organize ettiğiniz şenlik için Fener Sentetik sahadayız.  O efsane kişiliği uzaktan bir gör ve tanı, ama yanına gelme, D. DURAL sen de. Utancınızla kalın e mi?”

Muhabir: Sermet Aksu