Zonguldak

Çağlayan’dan ilginç açıklama: “ İki gülücük bir öpücük…”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP’yi kastederek, “İki gülücük, bir öpücükle idare etmeye çalışıyorsunuz.” dedi.

Abone Ol

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,  kentte yaşanan su kesintileri nedeniyle açıklama yaptı. Başkan Çağlayan, muhalefeti kastederek “İki gülücük, bir öpücükle idare etmeye çalışıyorsunuz.” dedi. 

Kentte yaşayan su kesintilerini ve vatandaşın yaşadığı mağduriyeti gördüklerini söyleyen Çağlayan, “Ben sizi çok rahat eleştirebilirim. Her olayda çıkarım bir şeyler söylerim. Biz bunu yapmak istemiyoruz, biz vatandaşa hizmet edelim. Vatandaş sizi göreve getirmiş, sizi Belediye Başkanı olarak tercih etmiş. Yapmanız gereken şey hizmet. Sürekli ağlayarak, sürekli borç edebiyatı yaparak, sürekli geçmiş dönemin üzerinde tepinerek, geçmiş dönemi suçlayarak hareket etmeye çalışıyorsunuz, ilerlemeye çalışıyorsunuz. İki gülücük, bir öpücükle günü idare etmeye çalışıyorsunuz biliyorsunuz kendisi belediyeniz olan belediye başkanları ile oy veriyorsunuz ama iki kürek harç alıp gelemiyorsunuz sonra efendim geçmiş dönemin budur geçmiş dönemin yaptığı işlere şu anda lokantalar açıp havasına atıyorsunuz ama biz bir şey yaptığımızda vatandaşın vergileriyle yapılıyor kendi işinizde kendi işlerimize çalışıyorlar böyle siyaset olmaz.” dedi.