Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 6 köyde yaşanan elektrik kesintisi konusunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Ayşe Kurt son yolculuğuna uğurlandı Ayşe Kurt son yolculuğuna uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak’ta 6 köyde telefonların çekmediğini ifade ederek bu sorunun hükümetten kaynaklandığını söylemişti. Bugün konuyla ilgili AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’dan yanıt geldi. 
Başkan Çağlayan şöyle konuştu:

“Muhalefetin bunu gündeme getirdiğini görüyoruz ama bunlar gündeme getirmeden önce bizler Ulaştırma Bakanlığımızla bakanımız buraya geldiğinde bu konuyu kendilerine arz ettik ve takibimizde olan bir konudur. Sadece merkezde değil, Zonguldak'ın tüm ilçelerinde, ilçelerine bağlı olan köylerimizde ve bazı bölgelerde telefon hatlarının çekmediğini, internetin olmadığını biliyoruz. Bu hususta da çalışmalarımız ortak noktalar belirlemek suretiyle devam ediyor. Bakanlığımız da bu hususta çalışmasını sürdürüyor. Tabi biliyorsunuz özel firmalar var bu hususta. Bunlar da kendi çalışmalarını yapıyor. Abonelik noktasında sayılar hususunda ortak olarak nerelerde istasyonlar kurulabilir ve bu sorun nasıl aşılabilir konusunda çalışmalar titizlikle ilerliyor. Biz de partimizde vatandaşımıza hizmet noktasında sınır yok. Hizmet deyince akla gelen parti zaten AK Parti. Diğerleri sadece edebiyatını yapıyor. Onlar edebiyatını yapmaya devam etsin. Biz iş yapmaya devam edeceğiz.“ 

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma