Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Zonguldak'ta taksi ücretleri zamlandı; Yeni tarife pazartesi uygulanacak Zonguldak'ta taksi ücretleri zamlandı; Yeni tarife pazartesi uygulanacak

Düzce Haber –  Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Spor İçin Bir Mola" projesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek, sosyalleşmeyi desteklemek ve sporun günlük hayatta daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak amacıyla başlatıldı.

Uzun süredir planlanan proje ilk olarak Delta Alfa Çorap Fabrikası'nda hayata geçirildi ve yaklaşık 700 fabrika çalışanı etkinliğe katıldı. Spor uzmanları tarafından çeşitli spor branşlarının tanıtımları yapılarak, çalışanların serbest zamanlarını sporla değerlendirmeleri teşvik edildi.

 

Motosikletle otomobil çarpıştı! Sürücü yaralandı! Motosikletle otomobil çarpıştı! Sürücü yaralandı!

Her gün farklı bir aktivite düzenlenen etkinlikte, fabrika çalışanları öğlen molasında çeşitli spor aktiviteleriyle keyifli bir zaman geçirdiler. Projede hedef, sporu hayatın her alanına yayarak her bireyin spor yapma imkanı bulmasını sağlamak ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmektir.

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü, "Spor İçin Bir Mola" projesini diğer işletmelerde de uygulayarak daha fazla kişiye ulaşmayı ve spor kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyor. İHA

TTK ile Belediye arasında imzalanan işte o protokol TTK ile Belediye arasında imzalanan işte o protokol

Suçüstü yakaladı! Meydan dayağı attı! Suçüstü yakaladı! Meydan dayağı attı!

AW945252_04

AW945252_02

AW945252_01

Editör: Virda Şahin