Dün Çaycuma‘da çatıdan düşerek hayatını kaybettiği iddia edilen İngilizce öğretmeni İsmail Oruçoğlu’nun ölüm sebebinin kalp krizi olduğu öğrenildi.
Oruçoğlu oturduğu apartmanın hemen yanında bulunan garajın üzerindeki çanak antende biriken karları temizlemek için çıktığı sırada dengesini kaybederek düştüğü iddia edilmişti.
ÇATIDAN DÜŞTÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ!
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Sağlık ekipleri, Oruçoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlemişti. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra Oruçoğlu’nun cenazesi Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.
KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ!
Öğretmenin kesin ölüm sebebi yapılan otobüsün ardından belli oldu. İsmail Oruçoğlu‘nun çatıdan düşme nedeniyle değil de kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan, Oruçoğlu‘nun bir süre kalp krizi geçirdikten sonra kar üzerinde tek başına yattığı ve çevredekilerin yaklaşık yarım saat sonra fark ettiği öğrenildi.