Çaycuma'da motosikletli kurye köpeğe çarptı Çaycuma'da motosikletli kurye köpeğe çarptı

Çaycuma'da polisten operasyon! 3 şüpheliden 2'si tutuklandı Çaycuma'da polisten operasyon! 3 şüpheliden 2'si tutuklandı

Çaycuma ilçesine bağlı Yolgeçen Köyü'nde bir düğünde dün gece kız meselesi yüzünden yaşanan olayda ortalık savaş alanına döndü. Kavganın çıktığı düğünde yumruklar, tekmeler ve tokatlar havada uçuştu. Olay sonucunda 10 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre olay, ilçeye bağlı Yolgeçen Köyü'nde dün akşam bir düğünde gerçekleşti. Düğünün sonlarına doğru iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışma, önce sözlü bir çatışmaya, ardından tokat, yumruk ve tekmelerin kullanıldığı fiziksel bir kavgaya dönüştü.

Kavganın büyümesiyle birlikte iki gruptan bir grup, yol kenarında duran üç araca zarar verdi. Olay yerine jandarma takviyesi istenerek ekipler tarafından müdahalede bulunuldu. Tekme, tokat ve yumrukların havada uçuştuğu bu büyük kavgada, jandarma ekipleri tarafından 10 kişi gözaltına alındı. Kavga sonucunda çok sayıda kişi yaralandı.

Yaralılara, olay yerine gelen sağlık ekiplerince anında müdahalede bulunuldu.

Çıkan kavga ve olayla ilgili olarak jandarma tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Jandarma, olayın nedenlerini ve sorumluları belirlemek amacıyla görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olayın ardından köyde güvenlik önlemleri artırıldı.

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma