Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma Belediye Başkanlığı, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ummadığın Anda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında imzalanan ‘Güçlü Çocuklar, Güçlü Yarınlar, Güçlü Türkiye!’ projesi, düzenlenen tören ile hayata geçirildi.

Çaycuma’daki 11 köy ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimlerine katkı sunmayı hedefleyen proje, 24 Ekim’de düzenlenen imza töreniyle resmen başlatıldı. Törene Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve Dernek Başkanı Bülent Şeker ve Sivil Toplum Zonguldak İl Müdürü Gülden Ak katıldı.

ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLANACAK

Projenin temel amacı, köy okullarındaki öğrencilerin eğitim hayatlarını desteklemenin yanı sıra, onların sağlık ve sosyal yönlerden de gelişimlerine katkıda bulunmak. Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeyi amaçlayan proje kapsamında öğrencilere çeşitli sosyal etkinlikler ve eğitim programları sunulacak.

Bu yolda kışın çamur, yazın toz ücretsiz! Bu yolda kışın çamur, yazın toz ücretsiz!

Törende konuşan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, “Bu proje, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güçlü ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak. Tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

GÜÇLÜ YARINLARA HAZIRLIK

Projeyi yürüten Ummadığın Anda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Şeker ise, "Bu proje sayesinde çocuklarımızın eğitimden sağlığa her alanda desteklenmesini sağlayacağız. Çaycuma'daki çocuklarımızın geleceğe daha güçlü hazırlanması için önemli bir adım attık" ifadelerini kullandı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve Dernek Başkanı Bülent Şeker’in katılımlarıyla gerçekleşen imza töreniyle, Çaycuma’daki 11 köy ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin eğitim, sağlık ve sosyal gelişimlerine katkı sunacak önemli bir adım atıldı.

Hacıbektaşoğlu, “Çocuklarımızın güçlü yarınlara hazırlanması için yürütülecek bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Bülten