Çaycuma

Çaycuma’da bit pazarı açılıyor!

Çaycuma Belediyesince, 6 Ekim’den itibaren, evlerdeki ihtiyaç fazlası 2. el eşyaların ekonomiye kazandırılması amacıyla bitpazarı açılıyor.

Abone Ol

Çaycuma Belediyesince, 6 Ekim’den itibaren, evlerdeki ihtiyaç fazlası 2. el eşyaların ekonomiye kazandırılması amacıyla bitpazarı açılıyor. Şehit Kerim Keçeci üretici pazarında hizmete girecek bitpazarı, sonraki her pazar günü açık olacak.

KONFEKSİYONDAN MÜZİK ALETİNE, KİTAPTAN HEDİYELİK EŞYAYA HER ŞEY SATILABİLECEK

İkinci el eşyaların satılacağı bitpazarında konfeksiyon ürünleri, ayakkabı, mobilya, beyaz eşya, ev gereçleri, antika ürünler, teknolojik aletler, kitaplar; biblo, yakı, toka gibi hediyelik eşyalar; kaset, cd, plak gibi müzik aletleri; gözlük, saat, bilezik,

 yüzük gibi kişisel aksesuarlarla birlikte her tür hobi eşyası da satılabilecek.

İKİNCİ EL EŞYALAR EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “İkinci el eşyaların satıldığı bitpazarına Avrupa’da sıkça rastlanıyor. Türkiye’de de bazı yerlerde var ama bizim bölgemizde bu şekildeki ihtiyaç fazlası eşyaların ekonomiye kazandırılmasını

 sağlayacak bir pazar yok. Bazı vatandaşlarımızdan bu doğrultuda talepler de geliyor. Biz bu talepleri de değerlendirerek pazarı açmaya karar verdik.” dedi.

HEM VATANDAŞIMIZ, HEM ÜLKE EKONOMİSİ KAZANACAK

Bitpazarının sonraki her pazar günü açılacağını söyleyen Başkan Kantarcı, “Vatandaşlarımız bitpazarı aracılığıyla evindeki ihtiyaç fazlası ürünleri, antika eşyaları değerlendirebilecek. Bir tür geri dönüşüm hizmeti verecek pazarla hem vatandaşımız, hem ülke  ekonomisi kazanacak. İlçemize hayırlı olsun ” dedi.