Çaycuma ilçesindeki korkunç olayda, nöbetçi veterinerlere cinsel saldırıda bulunan ve sonrasında yakalanan şüpheli hakkında karar verildi. Olay, Çay Mahallesi'nde bulunan bir veteriner kliniğinde gece saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, açık cezaevinde bulunan ve izinli olarak dışarı çıkan C.K. isimli şüpheli, kliniğe bıçakla girerek iki genç kadın veterinerle boğuştu ve birini bıçaklayarak cinsel saldırıda bulundu.

Kaçan şüpheli kısa süre sonra polis tarafından yakalandı ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri, işyeri ve çevredeki güvenlik kameralarından elde ettikleri delillerle birlikte şüpheli C.K.'yi polise verdiği ifadenin ardından sağlık muayenesi için hastaneye, ardından da adliyeye sevk etti.

Şüpheli C.K., adliyede nöbetçi Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından verilen kararla şüpheli tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Yaralanan genç veteriner hemşirenin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Torunun yaptığına dayamadı kendini astı Torunun yaptığına dayamadı kendini astı

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA