9 yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürdü; Cezaevinden çıktı, arkadaşını öldürüp cesedini kanala attı 9 yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürdü; Cezaevinden çıktı, arkadaşını öldürüp cesedini kanala attı

Çaycuma MYÖ güçlenecek Çaycuma MYÖ güçlenecek

Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 30 yaşındaki Hülya Özalp, kaldığı otel odasında ölü olarak bulundu. Olay, ilçenin Çay Mahallesi Esengin Caddesi üzerindeki bir otelde meydana geldi. Hülya Özalp’in, otelde uzun süre konakladığı ve takma isminin Gizem olduğu iddia edildi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine Cumhuriyet Savcısının da gelmesiyle, detaylı inceleme başlatıldı. Genç kadının ölüm sebebinin araştırılması için geniş çaplı bir soruşturma yürütülüyor.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Hülya Özalp’in uzun süredir sağlık sorunları yaşadığı ve KOAH hastalığı bulunduğu iddia edildi.

Kaynak: Haber Merkezi