Çaycuma'da nafaka borcu yüzünden zor durumda olan M.B., boşandığı eşinin avukatlarıyla tartıştıktan sonra yanında getirdiği benzin bidonu ile hem avukatları hem de kendini yakma girişiminde bulundu. 
Çaycuma ilçesinde yaşanan olayda, nafaka borcu yüzünden anlaşma sağlayamayan ve zor durumda olan M.B. (41), boşandığı eşinin avukatlarıyla görüşmek isteyince olaylar kontrolden çıktı. Yanında getirdiği benzin bidonu ile hem avukatları hem de kendini yakma girişiminde bulunan M.B., büyük paniğe neden oldu.
Olay, Çay Mahallesi Esengin Caddesi üzerindeki Koçkan İşhanı'nın 2. katında meydana geldi. İddiaya göre, Derecikören Köyü'nde ikamet eden M.B., 5 yıl önce eşinden boşandı. Nafaka ödemekte zorlanmaya başlayan M.B., durumu görüşmek üzere Zonguldak Barosu'na kayıtlı avukatlar Ayşegül Özcan ve Beyzanur Özmekik’in ofisine annesi F.B. ile birlikte geldi. Avukatlar, M.B.'ye borçların durumu hakkında bilgi vererek ödeme konusunda yardım etmeye çalıştı. Ancak borcun yüksek olması nedeniyle itiraz eden M.B. ile avukatlar arasında sözlü tartışma başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine avukatlar, M.B.'yi bürodan uzaklaştırdı. Bu sırada yanında benzin bidonu ile hazırlıklı gelen M.B., işyerinden çıkarken benzinle hem avukatları hem de kendini yakma girişiminde bulundu. Olay yerine polis ve Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
İşhanı önünde benzin bidonu ile bekleyen M.B., polislerin ikna çabalarına uzun süre direndi. Avukatların ofisinin tabelalarını ve lambalarını yerinden söken M.B., olayın uzaması üzerine takviye kuvvet çağrıldı. İtfaiye ekipleri, şahsın kendini yakma ihtimaline karşı yangın tüpleriyle hazır bekledi. Polisler, sonunda M.B.'yi yaka paça alarak karakola götürdü.
Olay sırasında içeride bulunan avukatlar, yaşananların şokunu uzun süre atlatamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çaycuma 24.06.2024 2

Çaycuma 24.06.2024 4

Çaycumada yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak Çaycumada yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

Çaycuma 24.06.2024 3

Kaynak: Haber Merkezi