Çaycuma

Çaycuma’da olaylı gece: Ekipler seferber oldu!

Çaycuma’da dün gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazası nedeniyle ekipler adeta seferber oldu.

Abone Ol

Çaycuma’da dün gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazası nedeniyle acil ekipler adeta seferber oldu. 

İlk kaza, Zonguldak-Bartın-Çaycuma kara yolunun sanayi ışıklı kavşağında meydana gelirken, ikinci kaza ise Çömlekçi Köyü’nde yaşandı.

SANAYAİ KAVŞAĞINDA 3 KİŞİ YARALANDI

Zonguldak-Bartın kara yolunda yaşanan ilk kazada, Bartın’dan Zonguldak yönüne gitmekte olan Ş.K. idaresindeki 67 DT 31 plakalı Tempra marka otomobilin, ışık ihlali yaparak kavşaktan ana yola girmeye çalışan S.M. yönetimindeki 67 ACE 429 plakalı Renault marka araca çarpması sonucu iki araç şiddetle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri şarampole savruldu. Kazada sürücüler Ş.K. ve S.M. ile araçta yolcu olarak bulunan M.E.K. yaralandı.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi, itfaiye ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazaya karışan araçlar ise Diriliş Mühendislik 7/24 Profesyonel Hizmetler firmasına ait çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇÖMLEKÇİ KÖYÜNDE BOŞ ARAZİYE UÇTU

Çaycuma ilçesine bağlı Çömlekçi Köyü’nde meydana gelen ikinci kazada ise, sürücüsünün ve plakasının henüz belirlenemediği bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve boş araziye uçtu. Bu kazada da sürücü yaralanırken, olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Her iki kazanın da detaylı olarak soruşturulduğu ve olayların aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.