Çaycuma’da korkunç görüntüler: Ölümden son anda kurtuldu Çaycuma’da korkunç görüntüler: Ölümden son anda kurtuldu

Çaycuma'da 'Dokumalarda kömür karası' sergisi açıldı Çaycuma'da 'Dokumalarda kömür karası' sergisi açıldı

Çaycuma'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil demiryoluna uçtu Çaycuma'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil demiryoluna uçtu

Çaycuma'da 12 yaşındaki kıza cinsel taciz! 1 kişi gözaltına alındı Çaycuma'da 12 yaşındaki kıza cinsel taciz! 1 kişi gözaltına alındı

Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine gönderdiği bir mesajda sahte paraya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 
Mesajda şu ifadelere yer verildi:
"Değerli üyelerimiz; ilçemiz güvenlik birimlerinden tarafımıza ulaştırılan bilgi uyarınca F 301 676923 seri numaralı ve bu numaranın öncesi ve sonrası devam eden serili 200 Türk Lirası sahte paraların kullanıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Esnaflarımızın, 200 TL'lik banknotlarla yaptıkları alışverişlerde dikkatli olmaları önemle duyurulur."
İlçedeki esnaflar, özellikle 200 TL'lik banknotlarla yapılan alışverişlerde dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Sahte para dolandırıcılığının önüne geçmek için esnafların banknotları dikkatle kontrol etmeleri ve şüpheli durumlarda hemen güvenlik birimlerine haber vermeleri istendi.

Kaynak: Haber Merkezi