Çaycuma

Çaycuma’da Şenlik Var!

Çaycuma Belediyesi, her türden aracını doğrudan alıcısına satmak isteyenlerle, araç arayanlara daha çok seçenek ve aracısız alışveriş imkanı sunmak amacıyla ikinci el oto pazarı açacak.

Abone Ol

Çaycuma Belediyesi, her türden aracını doğrudan alıcısına satmak isteyenlerle, araç arayanlara daha çok seçenek ve aracısız alışveriş imkanı sunmak amacıyla ikinci el oto pazarı açacak. 6 Ekim’de, Çaycuma Giysi Pazarı’nda hizmete başlayacak oto pazarı, sonraki  her pazar günü de açık olacak.

HER TÜR ARAÇ SATIŞA SUNULABİLECEK

Vatandaşlar, ikinci el otomobil pazarında otomobil, kamyonet, minibüs, otobüs, kamyon, çekici, motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet, tarım ve iş makinası gibi her tür aracı satışa sunabilecek.

TÜM BÖLGENİN PAZARI OLACAK

Oto pazarının bitpazarı ile birlikte 6 Ekim’de açılacağını söyleyen Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,  “İkinci el araç almak ya da aracını doğrudan alıcısına satmak isteyen vatandaşlarımıza aracısız hizmet sunacak oto pazarı, önemli bir ihtiyaca cevap

 verecek. Kapalı pazaryerimizin hemen yanındaki giysi pazarında açacağımız pazar, yalnızca Çaycuma’ya değil tüm bölgeye hizmet verecek. Bölgemizdeki araç piyasasını canlandıracağını düşündüğüm oto pazarının herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.