Atamalar yapıldı: Çaycuma Kaymakamı belli oldu Atamalar yapıldı: Çaycuma Kaymakamı belli oldu

Çaycuma’da korkunç görüntüler: Ölümden son anda kurtuldu Çaycuma’da korkunç görüntüler: Ölümden son anda kurtuldu

Zonguldak merkeze bağlı bir köyde yaşanan ilginç bir olay, köy halkını hem güldürdü hem de şaşkına çevirdi. Kıraathane işleten bir şahsın internetten sipariş verdiği şişme bebek ile yaşadığı macera, beklenmedik sonuçlara yol açtı.

Şahıs, alkollü bir gecenin ardından şişme bebekle birliktelik yaşadıktan sonra bebeği yıkayıp kuruması için evinin kapısının önüne, kafasından astı. Köy halkı uyanmadan içeri alacağını düşünerek beklemeye başlayan şahıs, alkolün etkisi ile uyuya kaldı. Şahıs, sabah uyandığında beklemediği bir manzarayla karşılaştı.

Çaycuma’da korkunç görüntüler: Ölümden son anda kurtuldu Çaycuma’da korkunç görüntüler: Ölümden son anda kurtuldu

Sabahın erken saatlerinde, köyün imamı şahsın evinin önünden geçerken uzaktan şişme bebeği gördü ve kıraathane sahibinin kendini astığını düşündü. Panik içinde köyü ayağa kaldıran imam, köylüleri yardıma çağırdı.

Dışarıdaki seslere uyanan kıraathane sahibi, neler olduğunu merak ederek hızla dışarı çıktı ve gerçeği açıkladı. Köylülerin şaşkın bakışları arasında olayın aslını anlatan şahsın şişme bebek macerasın köyde büyük bir yanlış anlamaya neden oldu.

Bu olay, köyde günlerce konuşulacak bir anı olarak hafızalara kazındı.

Köyde Şişme Kadın Vakası 2

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma