Çaycuma ilçesinde alkollü bir sürücü, caddede trafik uygulaması yapan polislerin üzerine aracını hızla sürmesi sonucu faciadan kıl payı dönüldü. Sürücü daha sonra karakola götürüldü.

Olay, ilçenin Nihat Kantarcı Caddesi üzerinde meydana geldi. Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Amirliği ekipleri, cadde üzerinde trafik uygulaması yaparken, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 BZD ... plakalı Mercedes marka otomobil, uygulama yapan trafik ekiplerinin üzerine aracını sürdü. Polisler, ne olduğunu anlamaya çalışarak kendilerini aniden yoldan çekip uzaklaştı. Bir müddet sonra ekipler, sürücüyü cadde ortasında durdurdu.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Ekipler, sürücüye alkolmetreyi üfletmekle uğraşırken, sürücünün alkolmetreyi polislerin elinden alarak kendince üflemesi, ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Trafik kazasında yanarak ölen futbolcu toprağa verildi Trafik kazasında yanarak ölen futbolcu toprağa verildi

Araç içinde bulunan bir diğer kişinin ise ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü. Trafik ekipleri, bölgeye takviye ekip çağırarak alkollü sürücüyü karakola götürdü. Daha sonra olay yerine gelen çekici ile araç yediemine çekildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çaycuma Alkollü Sürücü

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma