Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinin Hacıkadı Mezarlığı güzergâhında çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Olay, Perşembe beldesi Hacıkadı Mahallesi mezarlığı çevresinde meydana geldi. Yangının fark edilmesi üzerine, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Nebioğlu Belediyesi ve Perşembe Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yangına etkin ve koordineli bir şekilde müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.
Perşembe Belediye Başkanı Turhan Okumuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yangına can siperane müdahale eden ekipleri tebrik etti. Okumuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hacıkadı Mezarlığı güzergâhında çıkan yangına ekiplerimizin can siperane müdahalesi sayesinde yangını büyümeden kontrol altına aldık. Bu mücadelede bize katkı sunan Çaycuma Belediyesi itfaiye ekiplerine, Nebioğlu Belediyesi itfaiye ekiplerine ve personelini yardıma yönlendiren Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı'ya, Nebioğlu Belediye Başkanı Sayın Ali Özdal'a çok teşekkür ediyorum."
Başkan Okumuş, yangının daha büyük bir felakete dönüşmeden kontrol altına alınmasında emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederken, yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemelerin sürdüğünü belirtti. Yangının söndürülmesiyle birlikte bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı ve olası bir yeniden alevlenme riskine karşı tedbirler alındı. 

Çaycumayı karıştıran olay! Dur ihtarına uymayan sürücü polisten kaçtı Çaycumayı karıştıran olay! Dur ihtarına uymayan sürücü polisten kaçtı

Çaycumada Yangın 2024 11 2

Kaynak: Haber Merkezi