Siyaset

Çaydeğirmeni’nde kongre heyecanı başladı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun (MKYK) aldığı kongre kararı doğrultusunda, parti 8. Büyük Olağan Kongre sürecine yönelik çalışmalarına hız kazandırdı.

Abone Ol

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun (MKYK) aldığı kongre kararı doğrultusunda, parti 8. Büyük Olağan Kongre sürecine yönelik çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda, AK Parti Çaydeğirmeni Belde Başkanlığı’nda kongresi başladı. 

Kongre, 13 Ekim 2024 Pazar günü saat 10.00’da Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’ndeki 2. Etap TOKİ Belediye Kafeterya-Toplantı Salonu’nda start aldı. Kongrede, mevcut başkan Muzaffer Akmanoğlu ve yönetim kurulunun tek aday olarak çıktı. Ayrıca kongrede, üst kurul delegeleri de belirlenecek.

Kongreye, AK Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu ile Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve partinin çok sayıda ilçe başkanı katıldı.