Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi Kaçak ocakta göçük: 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler olay yerine sevk edildi

Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dereli ziyarette Erdem'e güzel işlere imza atması için kalem hediye etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, 31 Mart seçimlerinde rakip olsak dahi ailece de çok iyi tanıyorum. Annesini, babasını, kendisini tanıyorum.  Düzgün, eğitimli, donanımlı, vizyon sahibi biridir.  Bu seçim yerel seçimlerin konjonktürü çok farklı oldu.  Tabii ki ben kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. İnsanlar kendilerini ne kadar çok ifade edebilirlerse hem konjonktür gereği hem de Zonguldak'ın ihtiyaçları gereği mutlaka bir değişimin olduğunu hissettiriyorlar zaten. Bu anlamda çok centilmence zaman zaman ben de kendisini izledim.  Bazı ciddi çıkışları da oldu. Sonradan o günkü konjonktürün seçim atmosferinde bir renk attığını düşünüyorum. Ama tabii ki yaşı daha genç, önümüzdeki dönemlerde emin olun kendini ispatlayacaktır. Ben çok memnun oldum çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, "Bu bir hayırlı olsun ziyarete ama başkanımın söylediği gibi başkanımla uzun yıllara dayanan çok güzel bir dostluğumuz var. Kendisini çok sevip sayarız. Benim gerçekten zaman zaman ticareten de fikirlerine başvurdum. Bilgi birikiminden faydalandığım çok sevdiğim bir abim. Bir süreç yaşadık. 31 Mart'ta Zonguldak gerçekten iyi bir tercih yaptı İnşallah başkanımın çıktığı yolda Zonguldak için çok güzel şeyler yapacağı konusunda hiçbir şüphem yok.  Kendisi malum Mali Müşavir olması hesap kitap adamı olması sebebiyle Zonguldak'tan önce zaten hesabının kitabının düzelmesi gerektiğini kendi de ifade ediyor. Bunların düzeleceğini Zonguldak'a inşallah hep birlikte bizim de üstümüze düşen ne varsa başkanımın Ankara'da olsun, işte İstanbul'da olsun, gene Zonguldak'ta olsun, özelinde ve kamu kurum kuruluşlarında bizim kendi ilişkilerimizde buna bize sorduğunda ya da bize bir anlamda destek istediğinde her zaman yanında olduğumuzu burada sizler özetle ifade etmek istiyorum. Kendisine hayırlı olsun diyorum. İnşallah çıktığı yolda onu da ileride bizler belki  5 sene sonra bu koltuğa onu da ilerde  Ankara'da Milletvekili olarak görürüz. İnşallah hepimiz için hayırlı olur” şeklinde konuştu.  

Fe94Cadc 8Af2 4Dd3 B326 9C25B1Fbb41F

Muhabir: Sertaç Özdemir