Zonguldak

CHP İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu toplantısı yoğun bir katılımla Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Danışma Kurulu toplantısı Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP eski milletvekilleri Ali İhsan Köktürk ve Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural ve diğer parti yetkilileri katıldı.

Toplantının divan başkanlığını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, tüm CHP’lileri birlik ve beraberliğe davet etti. Erdem konuşmasında, "Ön seçimden bugüne kadar hiç kimseyi dışlamadık. Başarımızı birlik ve inançla kazandık, kavga zamanı değil, barış zamanı" dedi.

CHP İl Başkanı Devrim Dural da konuşmasında, gençlik kolları başkanlığı ile başlayan siyasi hayatının bugün İl Başkanlığı ile devam ettiğini belirterek, Zonguldak’ta CHP’nin büyük bir seçim başarısı elde ettiğini vurguladı. Dural, "Seçim stratejimizle Zonguldak’ta %48,26 oy oranı ile birinci olduk, Türkiye genelinde de büyük bir başarı sağladık" ifadelerini kullandı.

Toplantı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul’un konuşmalarıyla basına kapalı olarak devam etti.