Siyaset

CHP'de kritik toplantı; Yeni yol haritasını belirlediler

Zonguldak’ta Kent Lokantası’nın açılışının ardından Cumhuriyet Halk Partisi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, partinin önde gelen isimleri ve Zonguldak’ın çeşitli belediye başkanları bir araya gelerek belediyelerle iş birliği için yol haritasını belirledi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığında Zonguldak Belediyesi Kent Lokantasının açılışının ardından il başkanlığında toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili  Eylem Ertuğ Ertuğrul, ,İl Başkanı  Devrim Dural, İBB Bölge Koordinatörü Bülent Tufan ve Belediye Başkanları bir araya geldiler.

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural toplantı ile ilgili açıklamasında, “Belediyelerle yapılacak iş birliği için yol haritasının belirlenmesi, belediyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında çok verimli bir toplantı gerçekleşti” diyerek şunları söyledi:

“Süreç içerisinde Zonguldak’ta bulunan Belediyelerimizin Sayın Bülent Tufan tarafından tek tek ziyaret edileceği bilgisi örgütümüzü son derece memnun etmiştir.

Bölge Koordinatörü Sayın Bülent Tufan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Zonguldak ile yakın ve sıcak temaslarının devam edeceğini ifade ederek, Ekrem beyin Zonguldak halkına selam ve sevgilerini iletmiştir”