Yavuzyılmaz’ı ziyaret ettiler Yavuzyılmaz’ı ziyaret ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural ve İl yönetimi AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundu. 

CHP İl Başkanı Devrim Dural ziyarette yaptığı konuşmada; , "Bugün AK Parti'yi ziyaret ediyoruz. İl yönetim kurulumuzla beraber.  Sayın Başkanımıza bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Bir nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Bir iadeyi ziyaret kendileri de bizleri ziyaret etmiştir.  İyi dileklerimizi kendilerine bildiriyoruz. İyi çalışmalar, kolaylıklar diliyoruz. Zonguldak'ın sorun, sıkıntı ve problemlerinde biz kendilerine hem muhalefet etme görevimizi yerine getireceğiz hem de doğru yapılan işlerde de yanlarında olduğumuzu kendilerine buradan bildirmek istiyoruz. Teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan da ziyarette yaptığı konuşmada; “Başkanım gerekenleri söyledi. Bu zannediyorum Zonguldak'ta bir ilk oluyor Başkanım. Biz daha önce başkanımızı ziyaret etmiştik. Hayırlı olsun dileklerimizi temenni etmek için. Ama tabii biliyorsunuz ziyaretin kıssası makbuldür derler. Bu vesileyle bir aslında doğru bilinen yanlışı da düzeltmek Lazım. Yanlış anlamayın. Kısa değil. Kısas. Aslında bunu yanlış biliyorlar. Kıssası makbuldür yani. Zamanı olarak diyorlar ama ziyaretin kıssası. Yani karşılığı makbuldür. Başkanımın bugünkü ziyareti çok makbul oldu. Zonguldak adına da  aslında makbul oldu. İnşallah bundan böyle getirmek, bu şekilde siyaseti  icra etmek, bu şekilde işte politika üretme niyetimiz var. Çok teşekkür ediyorum geldiğiniz için. Yönetim kurulu üyelerimize ben çok teşekkür ediyorum.  İyi ki geldiniz. Sağ olun.

Seçimlerde centilmenlik içinde yarışacağız

 Evet seçimler zamanı yaklaşıyor yarışıyoruz kıymetli başkanım. Yarışacağız ama bizler yarışmayı centilmenlik içerisinde  yarışacağımızı hem başkanımla hem  sohbetlerimizde söylemiştik. Hem de sizler vasıtasıyla vatandaşlarımızla söylemiş olalım.  Çok güzel bir ortam var. Çünkü Biz aynı şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin içerisinde  birlikte yolda yürüyen insanlarız. Her zaman birbirini gören o yüzden eee ona çok dikkat ederek bu  yarışı  sürdürmek istiyoruz. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Hem size hem yönetim kurulu üyelerimize günümüzün de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün bizim temayül yoklamamız var .  Onu da hallettikten sonra inşallah işte yerel seçimler devam edeceğiz. Yine de basın mensuplarımızı iyi çalışmalar diliyorum” dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-10.50.22-(2)

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-10.50.21

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-10.50.22-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-10.50.21-(1)

Editör: Murat Barutçu