Farklı çeşitleri bulunan bu ürünler bir çok alanda kullanılır. Araç içi kullanılan modeller olduğu gibi çadır içinde kullanıma uygun özel ürünler de bulunur.

Evinize yatılı gelen misafirleriniz için, pratik kurulum yapılabilen ve toplandığı zamanda da az yer kaplayan çift kişilik şişme yataklar hayatınızı kolaylaştırır. Hava ile şişirilip kısa sürede kullanıma hazır duruma getirilebilir. Kullanımı bittiğinde içerisinde bulunan hava tamamen boşaltılıp, kolayca katlayarak uygun bir yerde muhafaza edilebilir. Yerden tasarruf sağlayarak, eşya kalabalığını önler.

Kaliteli dokuya sahip bir çift kişilik şişme yatakları uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sebeple seçilecek ürünün dayanıklı olması büyük önem taşır. İki kişinin rahat kullanımı için ideal olan ortalama ölçüler 203*152 cm'dir. Bir kişi için tercih edilebilecek ürün ise ortalama 99*188 cm'dir. Bu da tek kişilik şişme yatak ölçüsüdür. Yükseklikleri 22- 30 cm arasında farklılık gösterebilir. Yerden yüksekte olması kamp vs. ortamlarda böceklerden ve yerin sert zemininden uzakta uykuya rahat dalmanızı sağlar. Sizin ve sevdiklerinizin kaliteli bir uyku deneyimi yaşaması için bunun gibi ufak ama etkili detaylar büyük önem taşır.

Çift Kişilik Şişme Yatak Seçerken İşinizi Kolaylaştıracak İpuçları

Çok işinize yarayacak bir çift kişilik şişme yatak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

Waze Kurucusu Uri Levine INMerge Innovation Zirvesi’nde Sahne Alacak Waze Kurucusu Uri Levine INMerge Innovation Zirvesi’nde Sahne Alacak

●     Çift kişilik şişme yatak seçerken, kamp koşullarına uygun malzemeden yapılan ürünler tercih edilir.

●      Su geçirmez kumaştan üretilen ürünler kamp ortamında daha kullanışlıdır.

●     Kolay yırtılmayan, patlamayan ürünler seçmek de uzun vadeli kullanım için tercih sebebidir.

●     Ağır olmayan, hafif ve portatif ürünler kullanım kolaylığı sunar.

●     Elbette çadır içerisinde kullanılacak ise, yatak ölçülerinin çadıra sığacak boyutlarda olmasına dikkat etmek gerekir.

●     Saklama çantası olan çift kişilik şişme yataklar, yatağın kullanımı bittikten sonra düzenli ve güvenli bir şekilde saklayabilmenizi sağlar.

●     Çift kişilik şişme yatak pompalı ise kolay bir şekilde şişirilir ve kısa sürede kurulumu tamamlanır.

●     Seçim yaparken işe yarayacak bir diğer özellik, ürünün zeminde kaymayan özel kumaştan üretilmiş olmasıdır.

●     Üst kumaşının terletmeyen yapıda olması da uyku kalitesini arttıran ince bir detaydır.

●     Yatak haricinde yastık da taşımak istemiyorsanız, beraberinde yastıkları da olan ürünleri inceleyebilirsiniz.

Tatilde Evinin Konforunu Arayanların Tercihi: Çift Kişilik Şişme Yatak

Halk arasında hava yatağı olarak da bilinen şişme yataklar, hava basıncının ayarlanabilmesi sayesinde kişiye özel sertlikte şişirilebilir. Böylece aşırı sert ya da fazla yumuşak değil, tam da sizin ihtiyacınıza göre sertlik oranına kendiniz karar vermiş olursunuz. Uyku sırasında rahat edebilmek için seçtiğiniz çift kişilik şişme yatağın, ihtiyaçlarınıza uygun olması gerekir.

Kolay şişirilen yataklar da zamandan tasarruf için önemlidir. Prize takılarak kullanılan, yatağı hızlıca şişiren elektrikli şişirme aletleri olduğu gibi manuel kullanılan el pompaları bulunur. Ayrıca kamplarda sık kullanılan ayak gücü ile şişirmek için de ayak pompası seçenekleri mevcuttur. Tamamen istek ve ihtiyacınıza uygun şekilde tercih edebilirsiniz.

Koçtaş ile En Kaliteli Çift Kişilik Şişme Yatakları Keşfedin

Çift kişilik şişme yatakların, işlevselliği ön planda tutulan, aynı zamanda estetik tasarıma sahip onlarca farklı modeli bulunur. Seçim yaparken bir çok farklı ürüne göz atmanız gerekebilir. Siz de bütçe dostu olup, aynı zamanda kaliteden ödün vermeyen çift kişilik şişme yatak fiyatlarını araştırıyorsanız Koçtaş'a göz atabilirsiniz. Kaliteyi, konforu ve müşteri memnuniyetini bir arada sunan Bestway çift kişilik şişme yatak modellerinin yanı sıra farklı markaların ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

çift kişilik şişme yatak

Editör: Muhammet