Sosyal medyada yaptığı eğlenceli danslarla "Çılgın Mısırcı" olarak tanınan 25 yaşındaki Yasin Yassıçayır ve arkadaşları, Zonguldak'ta özel eğitimli çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Mısır kostümü giyen ekip, çocukları hem eğlendirdi hem de kendi yetiştirdikleri mısırlardan ikram etti.
Karabük'te 10 yıldır mısır satışı yapan Yasin Yassıçayır, özel eğitimli çocuklara yönelik bir eğlence programı hazırlayarak bu kez farklı bir misyon üstlendi. 81 ili gezerek özel eğitimli çocukları mutlu etmeyi hedefleyen Yassıçayır, Karabük ve Kastamonu'dan sonra Zonguldak'a geldi.
Zonguldak şehir merkezinde bulunan özel eğitim merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Yassıçayır ve arkadaşları, giydikleri mısır kostümleriyle çocuklara adeta bir festival havası yaşattı. Çocuklarla çeşitli oyunlar oynayan ekip, birlikte şarkılar söyleyip dans ettiler. Çocuklar, Yassıçayır ve arkadaşlarının enerjisi ve sıcak ilgisi sayesinde keyifli vakit geçirdi.
Etkinlik sırasında Yassıçayır, pişirdiği mısırları çocuklara ikram etti. Mısır tezgahından elde ettiği gelirle şehir şehir gezerek çocuklara mısır dağıttığını belirten Yassıçayır, "Bugün Zonguldak'tayız ve burada da çocukları mutlu ettiğimize inanıyorum. Hem eğlenceli oyunlar oynadık hem de mısır ikramında bulunduk. Amacımız, çocukların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak. İnşallah şehir şehir gezerek, bu mutluluğu daha fazla çocukla paylaşmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Yassıçayır, bu projesiyle sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Takipçileri, onun bu özverili ve anlamlı çalışmalarını takdirle karşıladı. 

Çılgın Mısırcı (4)

Çılgın Mısırcı (5)

Çılgın Mısırcı (9)

Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı! Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı!

Çılgın Mısırcı (2)

Çılgın Mısırcı (3)

Çılgın Mısırcı (7)

Çılgın Mısırcı (8)

Çılgın Mısırcı (6)

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma