Türkiye Gündemi

Darısı Zonguldak’ın başına

Bartın’da belediye öğrencilere konforlu çalışma ortamı sunma hizmetine geçti

Abone Ol

Öğrencilerinin eğitim öğretim hayatlarına katkı sunabilmek adına çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Bartın Belediyesi, Kaynarca Yaşam Parkı 1.katı, Gazhane Kültür Parkı 2.katı ve 140.Yıl Parkında öğrencilere sessiz ve konforlu bir ders çalışma ortamı sunuyor.

Haftanın 7 günü açık olan işletmelerde ücretsiz Kablosuz internet (Wi-Fi) hizmeti sunulurken, bu alanlardan yararlanmak isteyen öğrenciler sessiz ve konforlu bir ders çalışma ortamında uygun fiyatlarda meşrubat içme imkânı buluyorlar.

 “Öğrencilerimiz Hayatlarına Katkı Sunmak İstiyor Bu Yönde Çalışmalar Yapıyoruz”

 Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bartın Belediyesi olarak öğrencilerimiz hayatlarına katkı sunmak istiyor bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda da Kaynarca Yaşam Parkı 1.katı, Gazhane Kültür Parkı 2.katı ve 140.Yıl Parkımızda öğrenci kardeşlerimize sessiz ve konforlu bir ders çalışma ortamı sunuyoruz. Kablosuz internet (Wi-Fi)  hizmetinden ücretsiz yararlanabilen öğrencilerimiz ayrıca uygun fiyatlarda çay, kahve, meşrubat içme imkanıda buluyorlar. Belirlediğimiz bu üç Öğrenci Çalışma Merkezi’nden öğrenci kardeşlerimiz haftanın 7 günü faydalanabiliyor. Kaynarca Yaşam Parkı 14.00-23.00 saatleri arasında, 140.Yıl Parkı 13.00-23.00 saatleri arasında ve Gazhane Kültür Parkı’ndan da 08.00-23.00 saatleri arasında açık olan noktalarımızı kimi öğrencilerimiz ders çalışmak kimi öğrencilerimiz de kitap okumak için değerlendiriyor. Ücretsiz internetle sınavlarına rahat bir şekilde hazırlanabilen kardeşlerimize önemli bir hizmet sunuyoruz. Gençlerimizin eğitimli ve donanımlı olarak yetişip ülkeye, şehrimize hizmet etmesi için onların eğitimine önem veriyor, bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. (Haber merkezi)