Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, İhlas Haber Ajansı ( İHA) İl Müdürü, ZGC yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Onur Altındağ’ı ajans ofisinde ziyaret etti.

Akbıyık, ‘’İHA ülke geneli hızlı haberciliğin adresidir’’

Yapılan ziyarette Başkan Akbıyık, haber ajanslarının yaptıkları görevin öneminden bahsederek, abonelerinize hızlı ve doğru haber akışı iletmekte önemli rol üstlendiklerine değindi.

Akbıyık, ‘’İhlas Haber Ajansı kurulduğu günden bugüne özveri ile çalışan ülke geneli hızlı haberciliğinde adresidir.

Zonguldak İHA İl Müdürü Onur Altındağ, çekirdekten yetişen bir gazeteci olarak ,Zonguldak ve bölge geneli çok önemli çalışmalara imza atmıştır, atmaya devam etmektedir. Yerel basının ve vasıflı gazetelerin can simidi olan İHA birçok haber çeşitliliğinde, yazılı metin, fotoğraflı ve görüntülü haber ve de canlı yayın sunumuyla birlikte başarılı gazetecilik performansını göstermektedirler.

Özel haber çeşitliliği artmalıdır

Haber ajansları sade haberlerle değil, özel haber çeşitliliği ile anılmalıdır. Bu nedenle İHA il müdürü ve kaşeli muhabirlerinin de çok çalışması karşılığında tarafımızca çok yönlü haberlere imza atıldığı için tebrik ediyor ve kutluyoruz.

İHA İl Müdürü’müz Altındağ, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde başkan yardımcısı olarak uzun yıllardır başarı ile görev yapmaktadır, önemli katkılar vermektedir, birçok projede önderlik etmesi ile bilinmektedir. Ülkemizin en önemli ve tek spor örgütü olan TSYD Zonguldak il temsilciliğinde ilimiz spor müsabakaları adına organizasyon ve spor muhabirlerini de saha içi ve dışı olmak üzere titiz çalışması ile bizlerinde güven esası oluşmuştur.

Bugün İHA Zonguldak bürosunu ziyaret ederken bugüne kadar yapılmış başarılı çalışmalar ve bugünden sonra gelecek adına yapılacak yenilikçi gazetecilik çerçevesinde başarılarını diliyoruz.

Altındağ, ‘’Teknolojinin en hızlı yükseldiği basın sektöründe İHA olarak yenilikçi ruh ile yol alıyoruz’’

İHA İl Müdürü Altındağ ziyaret için memnuniyetini dile getirerek Akbıyık’a teşekkür etti. ‘’İHA il müdürlüğü olarak uzun yıllardır görevimizi meşakkatle yapıyoruz. Bölge müdürlüğümüz Karabük ilindedir. Ekip çalışmasını da özveri ile zaman merhumu olmaksızın çalışmalar yerine getiriyoruz. Haber ajansı olarak yerel gazetelere abone sistemi ile kurulduğumuz günden bugüne çalışmalar yapıyoruz. Abone sistemiz çok yaygın kullanılmaktadır. Abonelerimizi habersiz bırakmıyoruz, kamuoyunu da doğru bilgilerle aydınlatıyor, hızlı haberciliğin gereklerini de yerine getiriyoruz. Basın sektörü teknolojinin en hızla yükseleni konumunda bizler İHA olarak yenilikçi ruhla yol alıyoruz.  

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde icra kurulunda yer alarak, başkan yardımcılığı görevi ile birlikte elimizden gelen katkıyı, çaba ve gayreti gösteriyoruz. Göstermeye de devam edeceğiz. Başkanımız ve yönetim kurulu meslektaşlarımız ile birlikte ZGC olarak farklılığımızı göstereceğiz, ilimize de her yönden katkı verme esasına göre yol alacağız. TSYD il temsilciliği görevi yaparak burada oluşan boşluğu giderdik, hizmet adına elimizden geleni yapıyoruz.Spor muhabirlerine, saha içi ve dışı eksiksiz yardımcı oluyoruz. İl Gençlik Spor Müdürlüğü ile de diyalog halindeyiz.’’ dedi.

Kaynak: Bülten