İdris Dökme vefat etti İdris Dökme vefat etti

Zonguldak’ın Devrek İlçe Belediye Başkanı Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada, “ Devrek Belediyesi olarak, sizlerin keyifli bir yaz geçirmesi için kısıtlı imkanlarla da olsa en iyisini yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Ulupınar açıklamasında, “Bu kapsamda, yerel sanatçılarımızın da katkılarıyla sekiz hafta sürecek yaz şenlikleri ve konserleri  sizler için organize ettik” diyerek şunları söyledi:

“Bu etkinlikler, Devrek'in çeşitli lokasyonlarında gerçekleşecek ve tüm vatandaşlarımızı bu şenliklere davet ediyoruz. Etkinliklerimiz, "Sandalyeni kap gel, anın tadını çıkar! Müzik her yerde!" sloganıyla duyurulacak.

Konser programımız, tüm sosyal medya platformlarımızda ve ilçemizdeki kafe ve restoranlarda, Seyir Terasındaki kafemizde, Egemenlik Kafemizde el broşürleri halinde dağıtılacak, billboardlara asılacak ve sosyal medyada paylaşılacaktır. Lütfen konserlerimizi takip edin ve siz sevgili vatandaşlarımızı bu keyifli etkinliklerimize ortak olmaya davet ediyoruz. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyoruz” 

Kaynak: Bülten