Bayramlaşma programına, Belediye çalışanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Özcan Ulupınar, yeni eğitim öğretim yılını kutladı Özcan Ulupınar, yeni eğitim öğretim yılını kutladı

Kurban Bayramının ikinci günü akşam saat 18.00’de gerçekleştirilen, bayramlaşma coşkulu geçti. Belediye Başkanlık binasında düzenlenen bayramlaşma programına yüzlerce vatandaş katıldı.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile bayramlaşmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.Başkan Ulupınar vatandaşlarla tek  tek tokalaşarak bayramlaştı.

Belediye Başkanı Özcan  Ulupınar ile bayramlaşan   kadim dostları  kendilerine  hediye  takdim etti.Onların istek ve taleplerini dinledi. Bayramlaşma programında Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ın eşi Özlem Ulupınar'da eşlik etti.

Devrek Belediye Başkanı Ulupınar, Bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında ,katılanların  kurban bayramını ve aynı gün olan Babalar gününü kutladı.

“Mübarek Kurban Bayramımız kutlu olsun diyorum.Bugün bizim için çok anlamlı bir gün.Bizim yerel yönetimlerdeki başarımızın sembolü 3. Dönem bizleri  Devrek Belediye Başkanı yapmak için  seçtiniz.Seçimlerde söz verdiğimiz gibi  hemşehrilerime hizmet etmek benim  vefa borcumdur.Devrek için halkımızın beklentisi  için daha fazlasını yapacağız.İslam aleminin,Ülkemizin ve Zonguldak’ımızın Kurban Bayramı’nın cani gönülden kutluyorum.Hayırlara vesile olmasını  Yüce rabbimizden diliyorum”

Devrek Belediyte Bayramlaşma

Devrek Belediyte Bayramlaşma 3

Kaynak: Bülten