Devrek

Devrek’te asfalt çalışmaları sürüyor

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Şehit Ömer Halisdemir Köprüsü’nde ve köprüye bağlanan yollarda asfaltlama  çalışmaları başladı

Abone Ol

Zonguldak'ta mağaza çalışanından gizli çekim skandalı; Yüzlerce kadını gizlice kayda almış Zonguldak'ta mağaza çalışanından gizli çekim skandalı; Yüzlerce kadını gizlice kayda almış

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Devrek Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Köprüsü ve köprüye bağlanan yollarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada, “Devrek Belediyesi olarak, bölge halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve Devrek'i daha erişilebilir hale getirmek adına önemli projelere hız kesmeden devam ediyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Bu kapsamda, Şehit Ömer Halisdemir Köprüsü ve bağlantı yollarının yapım çalışmalarını hızlandırarak, bu bölgedeki hareketliliği artırmayı hedefliyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerimizin ve bölge halkının ulaşımını kolaylaştıracak bu proje, tamamlandığında büyük bir rahatlama sağlayacaktır.

Belediye olarak uzun süredir devam eden ancak çeşitli sebeplerle tamamlanamayan çevre yolu çalışmalarını da hızlandırmak için tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Vatandaşlarımızın bu önemli ulaşım projelerinden bir an önce faydalanabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.

Önümüzdeki süreçte, bölgenin turizm ve gastronomi potansiyelini artırmak amacıyla, Devrek'in turizm açısından önemli lokasyonlarından biri olan baston oark yenileme çalışmalarına da başlamayı planlıyoruz. Amacımız, Zonguldak ve çevresinde Devrek'i bir çekim merkezi haline getirerek, hem bölge turizmine hem de ekonomisine katkıda bulunmaktır. Devrek Belediyesi olarak bu yolda tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz”