Ali Duyar ve yönetimi güven tazeledi Ali Duyar ve yönetimi güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 27 Ekim Pazar günü İstanbul Beşiktaş Meydanı’nda yapılacak büyük miting için vatandaşları katılmaya davet etti. Kadınlar ve çocuklar için hak arayışını sürdürecekleri mitingin önemine dikkat çeken Dural, “Haklarımıza sahip çıkacağız. Bu miting, özellikle kadınlarımız ve çocuklarımızın haklarının korunması için atılacak önemli bir adım olacak.” dedi.
Dural, mitinge katılmak isteyenler için Zonguldak il ve ilçe örgütleri tarafından ücretsiz otobüslerin kaldırılacağını belirterek, "Tüm halkımız il ve ilçe başkanlıklarımıza başvurabilir. Ücretsiz ulaşım imkânı sağlıyoruz. Bu önemli mitinge geniş katılım bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapan CHP İl Başkanı, mitingin herkesin haklarına sahip çıkması için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Basın toplantısının sonunda Dural, "Birlikte daha güçlüyüz. Haklarımızı savunmak için meydanlarda olacağız." diyerek tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma