Zonguldak'ta faaliyet gösteren dolmuş şoförleri akaryakıta gelen zamların ardından zam yapılmasını bekliyor. Esnaflar 17 TL olması beklenen zammı 15 TL olarak uygulayacak.

Zonguldak dolmuşçu esnafı akaryakıta gelen zamların ardından 7,5 TL' olan dolmuş 10 TL'ye çıkmıştı. 10 TL'ye çıkan ücretlerin ardından sürekli akaryakıta gelen zam dolmuş ücretlerine zammı tekrar gündeme getirdi. Dolmuşçu esnafı taşıma ücretinin 17 TL olarak Belediye encümeninden çıkacak kararı 15 TL olarak uygulayacak.

17 TL ZAM VATANDAŞIMIZA FAZLA GELİR

Yapılan zamların hem dolmuşçu esnafının hem de vatandaşın belini büktüğünü ifade eden Kapuz Durağı Kahyası Sait Çebi, " Biz dolmuşçu esnafı olarak zam yapmak istemiyoruz fakat akaryakıta gelen sürekli zamlar karşında bizde yapmak zorundayız. Mazotun litresi 40 TL'ye kadar yükseldi. Bizde ekmek parasındayız. Kaldı ki sadece yakıtı ile bitmiyor. Aracın bakımı vergisi ve lastikleri var. Bizde geçim derdindeyiz. Encümenden çıkacak zam 17 TL olacak ama biz 15 TL olarak uygulayacağız. Durak şoförleri olarak ortak düşüncemiz bu yönde çünkü 17 TL vatandaşımıza ağır geleceğini düşünüyoruz. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-09-04-at-15.56.43WhatsApp-Image-2023-09-04-at-15.56.44

Erdemir işçisi ölü bulundu! Erdemir işçisi ölü bulundu!

Zonguldak’ta feci kaza: Yaralının durumu ağır! Zonguldak’ta feci kaza: Yaralının durumu ağır!

Cipe çarpıp kaçtı! Alkollü, ehliyetsiz, umarsız! Cipe çarpıp kaçtı! Alkollü, ehliyetsiz, umarsız!

Tren kazasında bacağı koptu! Hava ambulansı bekleniyor! Tren kazasında bacağı koptu! Hava ambulansı bekleniyor!

Tren kazasının görüntüleri ortaya çıktı! Bariyer kapalıyken geçmeye çalıştı Tren kazasının görüntüleri ortaya çıktı! Bariyer kapalıyken geçmeye çalıştı

Ankara yolunda kaza! Takla attı! Ankara yolunda kaza! Takla attı!

Feci Kaza! Tren hafif ticari araca çarptı! Yaralılar Var! Feci Kaza! Tren hafif ticari araca çarptı! Yaralılar Var!

Tiryakiler sabah markete gidince şok oldu Tiryakiler sabah markete gidince şok oldu

Editör: Murat Barutçu