Zonguldak’ta yaz sezonu ile birlikte düğün sezonunun başlamasıyla beyaz eşya mağazalarında yoğunluk oluştu. Geçen yıla oranla artan fiyatlara rağmen düğün yapacak çiftler firmaların yaptığı çeyiz kapmayanlarından faydalanıyor.

Zonguldak’ta düğün sezonunda dünya evine girecek çiftler düğün çeyizlerini almak için beyaz eşya mağazalarının yolunu tuttu. Düğün için hazırlıklarını yapan çiftler mağazaların yaptığı kampanyalardan faydalanmak ve ürünlerini almak için beyaz eşya mağazalarında yoğunluk oluşturdu.

Bu sezon ilgiden memnun olduklarını ifade eden Vestel Mağaza Müdürü Deniz Çakıcı, "Vatandaşlarımızın ilgisi yoğun genç çiftlerimize destek olmak ve yardımcı olmak için kampanyalarımız bir ay önce başladı. Ürünlerimiz stoklarla sınırlı ve 15 gün daha sürecek. Elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz.  Hem 5’li set kampanyamız hem de seçili ikinci üründe yüzde 50 indirimimiz devam ediyor. Genç çiftlerimize destek için kampanyalarımıza halkımızın ilgisi yoğun. Geçen yıla oranla fiyatlarda artış var fakat 5’li kampanyanız şuan için çok güzel bir fırsat. Beş parça çeyiz seti 72 bin TL’den alıcı buluyor. Bizde sattığımız ürünleri vatandaşlarımıza teslim için yoğun çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı! Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı!

Beyaz Eşya 1

Beyaz Esya 2

Muhabir: Sertaç Özdemir