Zonguldak'ta kırmızı ışık faciası! 16 yaşındaki genç ağır yaralandı Zonguldak'ta kırmızı ışık faciası! 16 yaşındaki genç ağır yaralandı

“Kasada para yok” denildi, 2 aylık maaşları verilmedi! “Kasada para yok” denildi, 2 aylık maaşları verilmedi!

Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız” Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız”

Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, düğününe iki gün kala intihar girişiminde bulunan Ertuğrul Bozkurt, dokuz gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Gaziantep'ten düğün hazırlıkları için ailesiyle birlikte Karadeniz Ereğli'ye gelen uzman çavuş Ertuğrul Bozkurt, düğün öncesi hazırlıklara başladı. Bozkurt, kendisi gibi uzman çavuş olan ağabeyi K.B. ile birlikte bankadan para çekip kuyumcudan altın almak için yola çıktı. Ailesiyle birlikte bankada sıra bekleyen Bozkurt, elini yüzünü yıkamak için bankanın karşısındaki camiye gitmek istediğini söyleyerek yanlarından ayrıldı.
Bir süre sonra nişanlısı G.A.'ya bulunduğu konumu gönderen Bozkurt, ağabeyinin telefonla aramasına rağmen cevap vermedi. Aile, Bozkurt'a ulaşamayınca verilen konuma doğru hareket etti. Bu sırada bir silah sesi duyan vatandaşlar, Ertuğrul Bozkurt'un başına ateş ettiğini gördü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Bozkurt'un ailesi, olay yerine geldiklerinde Bozkurt'un beylik silahıyla başına tek el ateş ettiğini öğrendi. Kanlar içinde kalan uzman çavuş, ilk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Ağır yaralanan Ertuğrul Bozkurt, dokuz gün süren yoğun bakım sürecinin ardından yaşamını yitirdi. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Uzman çavuşun cenaze bilgileri ise henüz netleşmedi. 

Whats App Image 2024 08 04 At 15.36.36

Whats App Image 2024 08 04 At 15.36.35

Whats App Image 2024 08 04 At 15.36.35 (1)

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma