Elmusto Zonguldak’a geliyor! Elmusto Zonguldak’a geliyor!

Kocaeli Haber - İzmit ilçesinde bulunan bir pizza dükkanında yangın çıktı. Yangın sonucunda dükkan ve bir motosiklet kullanılamaz hale gelirken, ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Sadaka kutusundaki paralar, yangından etkilenmeden kurtuldu.

Paravan operasyonu: 237 gözaltı Paravan operasyonu: 237 gözaltı

Olay, Hacı Hasan Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki pizza dükkanında meydana geldi. Vatandaşlar, dükkanın dumanlarla kaplandığını fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak yangın sırasında dükkan içerisinde bulunan ve sipariş götürmek için kullanılan motosiklet kullanılamaz hale geldi.

 

Denizde kaybolan gencin babası Erdal Ocak: “Bize şaka mı yapıyor” Denizde kaybolan gencin babası Erdal Ocak: “Bize şaka mı yapıyor”

Yangının ardından dükkanın içindeki malzemeler küle dönüşürken, ilginç bir durum ortaya çıktı. Sadaka kutusunda bulunan paralar hiçbir zarar görmeden kurtuldu. Bu durum, dikkatli gözlerden kaçmadı ve herkesin ilgisini çekti. İHA

Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu! Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu!

 AW912747_01

AW912747_06

AW912747_04

Ofis Mobilyaları: Konforlu ve Şık Çalışma Alanları Yaratın Ofis Mobilyaları: Konforlu ve Şık Çalışma Alanları Yaratın

AW912747_05

AW912747_03

AW912747_02

Editör: Virda Şahin