Dünya Şampiyonu ve Zonguldaklı milli sporcu Sude Nur Basancı, yarışmalarda kendisine maddi ve manevi desteklerde bulunan iş insanı Aytaç Öcal’ı makamında ziyaret etti.

Sude Nur Basancı ve antrenörü Cemal Kocabaş, ulusal ve uluslararası yarışmalarda her daim maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Devrekli iş insanı Aytaç Öcal’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

Okullar yeni döneme hazırlanıyor: İtfaiyeden detaylı temizlik Okullar yeni döneme hazırlanıyor: İtfaiyeden detaylı temizlik

Saygıdeğer iş insanı Aytaç Öcal, yaptığı açıklamada, "Şampiyon kızımızı uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil ederken izlemek gurur veriyor. Dünya ve Avrupa şampiyonumuz, ilimizi, ilçemizi ve en önemlisi ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bizim görevimiz, imkanlarımız dâhilinde desteklemektir. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Milli Antrenör Cemal Kocabaş ise açıklamasında, "Aytaç Öcal Bey'e samimiyeti ve güzel dilekleri için teşekkür ederiz. 2 Ağustos’ta Ankara’da televizyondan canlı yayınlanacak Türkiye Muaythai Süper Lig Yarı Final müsabakasında başarı ile dönme sözü veriyoruz." şeklinde konuştu.

8F07B293 E523 494D 982E Def2Bef48388

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA