Türkiye Gündemi

Düzce’de iş yerleri denetlendi, 3 işletme men edildi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Düzce'deki işletmelerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde faaliyet göstermesi için denetimlerini artırdı.

Abone Ol

‘Paravan’ operasyonunda iki kişi tutuklandı! ‘Paravan’ operasyonunda iki kişi tutuklandı!

Düzce Haber – Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Düzce'deki işletmelerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde faaliyet göstermesi için denetimlerini artırdı. Son bir ayda yapılan denetimlerde 148 işyeri kontrol edildi ve 3 işletme faaliyetten men edildi.

Karabük’te otomobiller çarpıştı sürücüler yaralandı! Karabük’te otomobiller çarpıştı sürücüler yaralandı!

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sosyal yaşamın sağlıklı ve güvenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlüğe bağlı denetim ekipleri, il merkezinde son bir ay içinde toplam 148 işyerini denetledi. Bu denetimlerin içerisinde 17 okul kantini, 128 işyeri ve 3 zincir market bulunuyor. Bu sayede halk ve çevre sağlığının korunmasına katkı sağlandı.

 

Evlenecek çiftler bu festivali kaçırmasın! Evlenecek çiftler bu festivali kaçırmasın!

Denetimler sırasında ekipler, 75 işyerinde ruhsatsızlık tespit ederek tutanak düzenledi. Ayrıca, 2 kahvehanenin ruhsatı olmadığı ve kumar faaliyetlerinde bulunduğu tespit edildi. Bunun yanı sıra, 1 büfe de ruhsatsız bir şekilde faaliyet gösterdiği için işletme faaliyetlerine son verildi. İHA

Ankara'da ilginç bir kaza! Ankara'da ilginç bir kaza!