Düzce Haber – Düzce'nin merkez ve ilçelerinde sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla 13 yeni doktor atanması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 111. dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kurası sonucunda Düzce'ye 13 yeni doktor ataması yapıldı. Bu atamalarla Düzce'deki hastaneler, uzmanlık alanlarında güçlenerek daha kapsamlı sağlık hizmetleri sunma imkanına kavuştu.

Atamalar şu şekilde yapıldı: Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Nörolojisi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dallarında birer Uzman Doktor atanırken, Akçakoca Devlet Hastanesi'ne İç Hastalıkları alanında bir Uzman Doktor, Gölyaka, Akçakoca, Kaynaşlı ve Yığılca Devlet Hastanelerine birer doktor ve Halk Sağlığı Laboratuvarı'na Tıbbi Mikrobiyoloji uzmanı atanması gerçekleşti.

Fonksiyonel Gıdaların Yükselişi Fonksiyonel Gıdaların Yükselişi

Buz gibi suya girerek serinlediler! Buz gibi suya girerek serinlediler!

Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, göreve başlayacak olan tüm doktorlara başarılar diledi ve Düzce'nin sağlık alanında daha da ilerlemesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Yeni atanan doktorların, Düzce halkına en iyi sağlık hizmetini sunmak için gayretle çalışacakları belirtildi. İHA

Vali Mustafa Tutulmaz: Fırıncılar zammı en yüksekten istiyor Vali Mustafa Tutulmaz: Fırıncılar zammı en yüksekten istiyor

Editör: Virda Şahin