Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gönderdiği tebrik mektubunu paylaştı.

Ekrem İmamoğlu gönderdiği mektupta, Sayın Osman Zaimoğlu, Zonguldak Merkez CHP İlçe Başkanı, Değerli Başkanım, 31 Mart 2024 yere' seçimlerinde hep birlikte çok önemIi bir başarıya imza attık. Ülkemiz ve partimiz kritik dönüm noktasını geride bıraktık. Başarıdaki payınız dolayışıyla bir yurttaş, bir Cumhuriyet Halk Partili olarak, sizi kutluyor, gönülden teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin birinci parti olduğu bir Türkiye'de herkes İçin umut var demektir, umudu boşa çıkarmamak, halkın partimize yönelik teveccühüne karşılık verebilmek için biz belediye başkanlarına büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Her zamankinden çok çalışacağımız, birbirimizle daha yoğun bir iletişim ve daha güçlü bir İşbirliği sergileyeceğimiz  döneme adım attık. Birlikte partimizin yerel yönetimlerdeki daha da büyüterek Türkiye'nin önünü açacağımız yeni dönemde de başarılarınızın devamını diliyorum. Dostluk ve dayanışma duygularıyla sizi bir kez daha kutluyorum.”

Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu da İmamoğlu’nun gönderdiği mektubu paylaşarak “Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı olarak %54.52 oy oranı ile Türkiye’de 2.olmamız sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kutlama mektubu İlçe Başkanlığı’mıza ulaşmış olup, kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim.” dedi.

Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü Halk pazarına ilgi arttı, yüzler güldü

Whats App Image 2024 05 13 At 13.08.28

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA