Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız” Eylem Ertuğrul’dan Maden Arama tepkisi: “Halkımızın yanındayız”

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı açılış töreninde basın mensuplarına açıklama yaptı. 
Bozkan açıklamasında, şehitlerimiz ve Diyarbakır’da öldürülen Narin için Allah’tan rahmet dileyerek, bu durumun üzüntü verici olduğunu söyledi. 
Bozkan, “İlk dersimiz “Çanakkale’den Gazze’ye bağımsızlık ruhu” dersiydi. İnşallah evlatlarımıza milli bilinci kazandırmak yolunda öğretim yılı boyunca çalışmalarımız devam edecek. Biz eğitim öğretim yılı hazırlıklarımıza 1 ay öncesinden başladık. Bahçelievler İlkokulu bu sabah eğitim öğretimine başladı. Kendi okulunda sıraların üzerinde kitapları hazır halde evlatlarımızın balonları hediye edilerek, şen şakrak eğitime başladılar.  Kilimli İsmet İnönü İlkokulumuzda aynı şekilde eğitim öğretimine başladı.Önümüzdeki günlerde de Mithatpaşa İlkokulumuz eksiksiz bir şekilde eğitim öğretimimize başlayacak. İlçelerimizde de eksiklerimizi tamamladık. Eksik tabi çıkıyor ama şu an bildiğimiz bir sıkıntımız yok. ” Şeklinde konuştu. 
Bozkan ayrıca, Merkez İmam Hatip Lisesi'nin onarımlarının tamamlandığını ve Mithatpaşa'daki eğitim öğretim faaliyetlerinin de yakında başlayacağını duyurdu. İlçelerde de eksikliklerin tamamlandığını, ancak anlık problemlerle ilgilenmeye devam ettiklerini söyledi.

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma