Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü/Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen uygulama ve denetimlerde, geçtiğimiz hafta  ilçe merkezinde 8 şüpheli şahısın gözaltına alındığı belirtildi. Yapılan aramalarda elde edilen bilgilere göre, şüphelilerin üzerinde uyuşturucu madde bulundu ve ilgili suçlarla ilgili adli işlemler yapıldı.

Öncelikle, E.B isimli bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar esrar maddesi ele geçirildi ve şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Ayrıca, E.G. isimli bir diğer şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin maddesi bulundu ve şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Ö.F.B. ve T.K. isimli iki şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramalarda ise 10 gram metamfetamin maddesi, 2 adet uyuşturucu hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ö.F.B'ye Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti ve Kullanma suçundan, T.K'ya ise Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldığı ifade edildi. Ancak Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti ve Kullanma suçundan gözaltına alınan Ö.F.B. adlı şahıs, adli makamlarca Adli Kontrol Kararı uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.

O.Ö. isimli başka bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin maddesi, bir miktar esrar maddesi ve 5 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. O.Ö.'ye Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Yüksek sesli müziğe ceza Yüksek sesli müziğe ceza

F.Y. ve S.A. isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramada, motosikletli polis timleri tarafından bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Şüpheli şahıslar hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

N.Y. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada, Asayiş Büro Amirliği tarafından bir miktar metamfetamin maddesi ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-06-11-at-21.58.50WhatsApp-Image-2023-06-11-at-21.58.49WhatsApp-Image-2023-06-11-at-21.58.48WhatsApp-Image-2023-06-11-at-21.58.49-(1)WhatsApp-Image-2023-06-11-at-21.58.48-(1)WhatsApp-Image-2023-06-11-at-21.58.47

Editör: Murat Barutçu