Zonguldak

Engelli gençten iş insanlarına ve yetkilere çağrı

Zonguldak'ın Kilimli İlçesinde yaşayan 24 yaşındaki doğuştan engelli Cihat Özbay, çalışmak için yetkililerden yardım istiyor.

Abone Ol

Yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı: 11 ölü, 25 yaralı Yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı: 11 ölü, 25 yaralı

Taksiyi çekmek isterken çıkan kavgada başından vurularak öldürüldü Taksiyi çekmek isterken çıkan kavgada başından vurularak öldürüldü

Zonguldak'ın Kilimli İlçesinde yaşayan 24 yaşındaki doğuştan engelli Cihat Özbay, çalışmak için yetkililerden yardım istiyor.

Zonguldak'ın Kilimli İlçesinde yaşayan 24 yaşındaki doğuştan engelli Cihat Özbay, iş için yetkililere ve iş insanlarına çağrıda bulundu. Doğuştan engelli olduğunu ve yüzde 52 raporu olduğunu ifade eden Özbay, "24 yaşındayım artık çalışmak istiyorum. Bir çok iş yerine başvurdum ama sonuç çıkmadı. Engelli raporun var. Bilgisayar diplomam var. Lise mezunuyum. Babam emekli annem ev hanımı onlara daha fazla yük olmak istemiyorum. Kendi ayaklarımın üzerine durmak istiyorum. O yüzden iş insanlarından ve yetkililerden destek istiyorum.

16 KEZ AMELİYAT OLDU

Doğuştan bedensel engelli olan 24 yaşındaki Cihat Özbay, doğuştan yürüme engelli doğdu. Geçirdiği 16 ameliyat sonrası yürümeye başladı. Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Özbay, herkesten destek istedi.