Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde geçen hafta yapılan ve yeni seçilen Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Cengiz Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlere başladı.

Alınan bilgiye göre, Cengiz Yılmaz, Başkanlığında yönetim kurulu ilk ziyareti Kaymakam Mehmet Yapıcı’yı ziyaret ederek başladı.

Başkan Yılmaz yeni yönetimi Kaymakam Yapıcıya tanıttı. Yapılan güncel konuları içeren sohbet arasında Başkan Yılmaz, Hobi bahçesi için hazineye ait bir yerin tahsisi için istekte bulunurken, Kaymakam Yapıcı’da yardımcı oluruz dedi.

Kaymakam Yapıcı yeni seçilen Kent konseyi Başkanına ve yönetimine başarılar diledi. Daha sonra ziyaret anısına toplu fotoğraf çekildikten sonra ziyaret son buldu.

Ereğli’de alkol ve gürültü denetimi yapıldı Ereğli’de alkol ve gürültü denetimi yapıldı

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI POSBIYIK’I ZİYARET ETTİLER.

Kdz. Kent Konseyi Başkanı Cengiz Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederken, Posbıyık Kent konseyi yeni yönetimine başarılar dileğinde bulundu.

Başkan Yılmaz, bu hafta sonu yöresel derneklerin bulunduğu adreste yapılacak olan etkinliğinden bahsederken, ilerleyen tarihlerde kent konseyinin, kentin ve halkın yararına olacak projelerin üretilmesinde bulunulacağını açıkladı.

Kdz Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık, kendilerine yapılan ziyaretten dolayı Başkan Yılmaz’a ve yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: Bülten