İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığını sağlamak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla eylülde önceki aya göre perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri, fiyatları ve değişim oranlarıyla birlikte açıkladı. Buna göre, İTO'nun Ücretliler Geçinme İndeksi'nde yer alan 242 ürünün 166'sının perakende fiyatı artarken, 15 ürünün fiyatı düştü, 61 üründe ise değişim gözlenmedi. Eylülde önceki aya göre "Kültür Eğitim ve Eğlence Harcamaları Grubu"nda yer alan defter yüzde 98,94 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu.

Defteri yüzde 94,72 ile okul çantası, yüzde 83,94 ile mahkeme ve avukatlık ücreti, yüzde 79,38 ile okul kıyafetleri, yüzde 67,46 ile kurs ve özel ders ücretleri, yüzde 55,60 ile eşofman, yüzde 48,70 ile çocuk ayakkabısı izledi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-10-02-at-10.35.59

Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!” Köprü altı esnafından ağır tepki! “Seni inşallah tekrar aday gösterirler!”

Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı! Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı!

Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi! Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi!

Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı

Zonguldak’ta İhracat Ve İthalatta Düşüş Zonguldak’ta İhracat Ve İthalatta Düşüş

İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor

Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu