Orman Genel Müdürlüğü emrine atanan önceki dönem Orman  Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu için veda ve vefa gecesi tertip edildi.

Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin yaptığı konuşmada "Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne yaptığı üstün hizmetlerden ve değerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Sadettin Gören son yolculuğuna uğurlandı Sadettin Gören son yolculuğuna uğurlandı

Faruk Bayraktaroğlu ise görev süresi boyunca bir çok afet ve zorlukla karşılaştığını ancak Bölge Müdürlüğünün işçisinden memuruna hep birlikte çalışarak  tüm zorlukları aştıklarını ifade ederek, geceye katılan katılamayan herkese teşekkür etti.

Veda gecesine Bölge Müdür Yardımcıları  Mehmet Pınar,   Necmettin Aşçi ile Mehmet Ali Deniz, Öz Orman İş Sendikası Zonguldak Bölge Başkanı  Levent Işıktaş, Türk Orman Sen Şube Başkanı Mithat Bülent Bağcı, Şube ve İşletme Müdürleri, İşletme Şefleri ile personel  ve aileleri katıldı.

Whats App Image 2025 02 28 At 09.05.16

Whats App Image 2025 02 28 At 09.05.18

Whats App Image 2025 02 28 At 09.05.14

Whats App Image 2025 02 28 At 09.05.17

Kaynak: Haber Merkezi