Skandal Görüntülerle İlgili İnceleme Başlatıldı! Emniyet O Gençlerin Peşinde! Skandal Görüntülerle İlgili İnceleme Başlatıldı! Emniyet O Gençlerin Peşinde!

Zonguldak'ta, binlerce kişinin katıldığı Fener Alayı yürüyüşü sırasında beklenmedik bir yangın çıktı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, İstasyon Caddesi'nden başlayarak Zonguldak Valiliği önünde sonlanan yürüyüş büyük bir coşkuyla devam ederken, olay bir anda gerilime dönüştü. Yürüyüşün sonunda, konser için valilik binası önünde toplanan kalabalık için meşaleleri koymaları amacıyla özel kutular ayrılmıştı. Ancak, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, elindeki meşaleyi sorumsuzca bir ağacın tepesine fırlattı. 

Zonguldak havalimanı yolcu sayısıyla dikkat çekiyor Zonguldak havalimanı yolcu sayısıyla dikkat çekiyor

Alevler kısa sürede ağacı sararken, olay yerindeki bir ambulans görevlisi duruma hemen müdahale ederek, araçtan aldığı yangın söndürme tüpüyle yangını kontrol altına aldı.

Bu sorumsuz davranış, çevredeki vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Kalabalık, ağacı ateşe veren kişiye sert bir şekilde tepki gösterirken, yangının büyümeden söndürülmesi olası bir felaketi önledi. 

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma