Zonguldak'ta Deniz Kulübü'nde yapılması planlanan Zone Fest festivalinin iptal edildiği geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulmuştu. Özellikle gençlerin merakla beklediği festivalin iptali sonrasında, bazı vatandaşlar bilet ücretlerinin iade edilmediği yönünde şikayetlerde bulunuyor.

6 Haziran'da düzenlenmesi planlanan Zone Fest'te, Çağla Şengül, Blok 3, Piiz, Bege, Pera ve Ragga Oktay gibi ünlü müzik gruplarının ve sanatçıların sahne alması bekleniyordu. Festivalin iptal edilmesinin ardından, konserler için bilet alan vatandaşlar ücret iadesi talep ettiler. Ancak bazı vatandaşlara ücret iadesi yapılırken, bazılarına yapılmadı.

Bilet ücretlerinin iade edilmemesi üzerine vatandaşlar, şikayetlerini dile getirdiler. Şikayetçi olan vatandaşlardan biri, 17-18 Mayıs 2024 tarihinde Zonguldak Deniz Kulübü'nde düzenlenmesi planlanan etkinlikler için Gise.com'dan 4 adet bilet satın aldığını belirtti. Etkinliğin iptal edildiği duyurulduktan sonra (etkinlik iptal haberi 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21:30'da yayımlandı) biletleri iade etmek için Gise.com'dan destek talebi oluşturduğunu ifade etti.

Zonguldak huzurevi fakiri Zonguldak huzurevi fakiri

Vatandaşın yaptığı şikayette şu ifadelere yer verildi:

“17-18 Mayıs 2024 tarihinde Zonguldak Deniz Kulübü'nde, Zone Fest'in düzenlediği etkinlikler için Gise.com'dan 4 adet bilet satın almıştım. Etkinliğin iptal edildiği duyurulduktan sonra (etkinlik iptal haberini 16 Mayıs 2024 akşamı 21:30'da yayımladılar ve 1 hafta içinde iptal edilebileceğini söylediler) biletleri iade etmek için Gise.com'dan destek talebi oluşturdum (iptal etme tarihim 18 Mayıs 2024). Ücret iadelerinin 7-14 gün içinde olacağını bildirdiler ve verdikleri süre bittikten sonra tekrar destek talebi açtım ama hiçbir şekilde geri dönüş alamadım. Kendilerini aradığımda ücretlerin en geç 05.06.2024 tarihinde yatacağını söylediler ama o günden sonra hiçbir şekilde telefonlarına ulaşamıyorum. Sürekli olarak 'aradığınız numaraya ulaşılamıyor' diye cevap alıyorum. Alınan ücretlerin en kısa sürede temin edilmesini istiyorum, yoksa gerekli mecralara bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağım.”

Whats App Image 2024 06 13 At 10.44.09 (2)

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA