İkinci Amatör Küme’den Birinci Amatör Küme’ye yükselecek son 3 takımın belli olacağı Play-Off final maçlarının programı belli oldu. 9 Haziran Pazar günü saat 17.30’da başlayacak finallere Fener, Çaycuma sentetik ve Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı ev sahipliği yapacak.

Maden İşçileri Topbaşıspor, Ereğli Karadenizspor, Çaycumagücü ve Cumayanı Gençlikspor olmak üzere ilk 4 takımın grup şampiyonu olarak direkt yükseldiği Birinci Amatör Küme’ye, statü gereği 4 takım daha çıkacak.

İLK TAKIM KURTGÜCÜ OLMUŞTU

Play-Off yükselme grubundan yükselecek son 4 takımdan birincisini Kurtgücüspor oluşturdu. Geçen hafta Musluspor’u penaltılarla eleyen Çatalağzı ekibi, Birinci Amatör Küme’ye yükselen 5’inci takım oldu.

Geri kalan 3 takım, 1848 Siyah İncispor-Zonguldak Tepebaşıspor, Cumaspor-Ereğli Esnafspor ve Pehlivanlarspor-Karamusaspor maçlarıyla belli olacak.

Merkez, Ereğli ve Çaycuma grubu finalleri neticesinde kazanan takımlar, isimlerini Birinci Amatör Küme’ye yazdıracak. Tek maç eleme usulü oynanacağı için nihai sonucun alınacağı maçlarda, normal sürede eşitlik bozulmazsa, 15’er dakika üzerinden çift devre halinde uzatma süresine gidilecek. Skor dengesi uzatmalarda da bozulmadığı takdirde, galip takımı belirlemek için penaltı atışlarına geçilecek.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Şampiyon takımların belli olacağı maçları yönetecek hakemlerin atamaları, İl Hakem Kurulu tarafından yapıldı.

Kurul, Merkez grubunda 1848 Siyah İncispor-Zonguldak Tepebaşıspor maçına Ferdi Tatoğlu’nu atadı. Tatoğlu’nun triosunda Umut Ateş ile Furkan Topalahmetoğlu var.

Çaycuma grubunda Pehlivanlarspor ile Karamusaspor arasındaki karşılaşmaya, bölgesel klasman yardımcı hakemi Melih Kaya atandı. Düdük hakemi Kaya’nın yardımcılıklarını, Mert Çolak ile Ayşe Nur Demirhan yapacak.

Ereğli grubunda, Cumaspor ile Ereğli Esnafspor’u karşı karşıya getirecek finalde, Özcan Kılıçkeser düdük çalacak. Kılıçkeser’in yardımcıları Yunus Emre Yüksel ile Zafer Kudret Özcan olarak belirlendi.

Final programı:

9 HAZİRAN PAZAR

Metroda tanıştılar beraber maça gittiler; 57 yıl sonra maç heyecanı Metroda tanıştılar beraber maça gittiler; 57 yıl sonra maç heyecanı

Saat 17.30 Fener sahası: 1848 Siyah İncispor-Zonguldak Tepebaşıspor (Ferdi Tatoğlu, Umut Ateş, Furkan Topalahmetoğlu)

Saat 17.30 Çaycuma sentetik: Pehlivanlarspor-Karamusaspor (Melih Kaya, Mert Çolak, Ayşe Nur Demirhan)

Saat 17.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Cumaspor-Ereğli Esnafspor (Özcan Kılıçkeser, Yunus Emre Yüksel, Zafer Kudret Özcan)

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ